Тази година определено не се развива по най-добрия начин за Винс

...
Тази година определено не се развива по най-добрия начин за Винс
Коментари Харесай

Милионите, които струва разследването срещу Винс Макмеън

Тази година несъмнено не се развива по най-хубавия метод за  Винс Макмеън . През месец юни стана ясно, че се отдръпва от поста си на изпълнителен шеф на Световната федерация по кеч, тъй като е упрекнат в полови връзки със свои служителки.
 Винс Макмеън, WWE и обвиняванията, че е платил милиони, с цел да прикрива свои връзки
Нови обвинявания против Винс Макмеън

Неприятностите се задълбочават

Около месец по-късно пристигнаха и по-конкретните обвинения, че е плащал милиони, с цел да прикрие аферите си. Всичко това се отрази и на структурата в WWE, като неговата дъщеря Стефани пое поста му, а той остана виновен за изобретателните истории.

Докато чакаме да забележим какво ще се случи с Макмеън и дали в действителност е плащал всички тези пари, с цел да прикрие връзките си, от WWE излязоха с доклада за доходи и разноски за третото тримесечие на годината. Нетните доходи са 304.6 милиона $, което е повече от плануваното за интервала.
 Снимка 578179

Но съгласно The Hollywood Reporter, това се дължи на повишаването на телевизионни права както в Съединени американски щати, по този начин и в международен мащаб. Всъщност от тази сума цели 233 милиона са с помощта на телевизионните права, 35.2 милиона с помощта на събитията онлайн и 36.4 милиона на продажбата на потребителски артикули.
 Дуейн Джонсън, WWE и допустимо ли е да се завърне под някаква форма към кеча
Може ли Дуейн Джонсън да се завърне към кеча

Нито една опция не трябва да бъде изключвана

Но по-интересното е какъв брой пари са дали от WWE за следствието на Винс Макмеън. Цели 17.7 милиона $ са били изхарчени за тази цел през третото тримесечие на годината, като от началото на абсурда общата сума е 19.4 милиона $. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР